Marije van Laar

Therapeut Antroposofische fysiotherapie | Beschikbaar: maandag ochtend & middag 

Marije van Laar

Therapeut Antroposofische fysiotherapie |
Beschikbaar: maandag ochtend & middag 

Sinds 2017 ben ik werkzaam in het Ita Wegmanhuis te Amsterdam en verzorg de antroposofische fysiotherapie die bestaat uit ritmische massage en bewegingstherapie. De opleiding fysiotherapie heb ik in Amsterdam gevolgd en voltooid in 2001. In 2002 ben ik de opleiding manuele therapie aan de Stichting Manuele Therapie Nederland gestart en in 2005 heb ik deze afgerond. Sinds 2018 ben ik gecertificeerd lid bij de Vereniging voor Manuele Therapie (VMT) en werk ik volgens de Manuele Therapie Egg Shell (E.S.).

In het verleden heb ik in een particuliere fysiotherapiepraktijk op de Brouwersgracht in Amsterdam en in een kleine praktijk in Almere gewerkt. Tevens heb ik stage gelopen in het Jan van Breemen Instituut en in praktijk in Zwitserland en afstudeerstage in revalidatiecentrum de Trappenberg in Huizen.

" Antroposofische fysiotherapie geeft veelzijdige mogelijkheden tot behandeling in relatie tot
de heelheid en het herstellend vermogen.
"

" Antroposofische fysiotherapie geeft veelzijdige mogelijkheden tot behandeling in relatie tot
de heelheid en het herstellend vermogen.
"

Antroposofie

De verbinding met de antroposofie werd gelegd door de antroposofische kinderopvang en de Vrije School van mijn kinderen. In 2014 heb ik de antroposofische basismodule gevolgd en van 2016 tot en met 2017 het fysiotherapeutische deel. Zowel de antroposofische fysiotherapie als de manuele therapie E.S. geven veelzijdige inzichten en mogelijkheden tot behandeling in relatie tot de heelheid en het herstellend vermogen van de mens.

Van Laar Fysiotherapie is aangesloten bij het KNGF en het daarbij behorende klachtenreglement. Tevens is de praktijk vermeld in het CKR voor de fysiotherapie.

Maak een afspraak