Ariane van Geijn

Therapeut Uitwendige behandeling | Beschikbaar: dinsdag ochtend & donderdag ochtend/middag

Ariane van Geijn

Therapeut Uitwendige behandeling | Beschikbaar: dinsdag ochtend & donderdag ochtend/middag

Sinds ik in 2012 de aanvullende opleiding verpleegkundige antroposofische zorg heb afgerond ben ik verbonden aan het gezondheidscentrum Ita Wegmanhuis. Ik richt mij met name op het samen onderzoeken welke zelfzorg voor jou van belang is om vitaal in het leven te kunnen staan. Met behulp van uitwendige behandelingen die door Wegman/Hauschka zijn ontwikkeld, gaan we samen dat onderzoek aan. De jarenlange ervaring met yoga en de Tao integreer ik in mijn werk evenals mijn kennis op het gebied van de hormonale overgang.

" Met behulp van uitwendige behandelingen die door Wegman/Hauschka zijn ontwikkeld, gaan we samen dat onderzoek aan."

" Met behulp van uitwendige behandelingen die door Wegman/Hauschka zijn ontwikkeld, gaan we samen dat onderzoek aan."

Het Ita Wegmanhuis

Het Ita Wegmanhuis is een mooie oase in het hartje van Amsterdam. De zachte uitstraling nodigt uit om je blik naar binnen te kunnen richten.

De warmte die uit gaat van de groep therapeuten waarmee we binnen het Ita Wegmanhuis rondom de cliënt staan, zorgt voor diversiteit en geborgenheid. Dit zijn voor mij belangrijke uitgangspunten om tot wezenlijke inzicht ten aanzien van zelfzorg te komen. Ik ben dus blij dat ik deel uit maak van deze door het antroposofisch mensbeeld geïnspireerde groep collega’s.

Je bent hartelijk welkom in mijn praktijk Zicht op Zelfzorg. Daarover kun je meer lezen op mijn eigen site www.arianevangeijn.nl.

Maak een afspraak